Dementor's Kiss


 
AnasayfaPortalSSSAramaKayıt OlGiriş yap

 

Yorumlarınız.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Medivh Dearden
Yaratıcı & DM
Yaratıcı & DM


Erkek Mesaj Sayısı : 1648
Yaş : 35
En belirgin özelliği : Beynini yüzdesel kullanmaması.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
50/50  (50/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 16:09

Pembe

_________________
` If I kissed you,
would you cherish that moment?
` If I needed to scream,
would you do it with me?
` If I hugged you,
would you never let go?
` If I needed to go,
would you come with me?
` If I fell for you,
would you catch me?
or just let me hit the pavement?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 16:53

Evet, pembe xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sonja Sodeaux
Slytherin III. Sınıf


Kadın Mesaj Sayısı : 3571
Yaş : 22
Kan Durumu : Melez.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
50/50  (50/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 19:08

son zamanlarda hayaletlere fazla yüz veriyorlar Razz

ama en mükemmeli medivh'in odasıydı. hele pijamalarla ayı kısmını okurken gülmekten öldüm ya. SüPeRsİnİz KıZlAr!!!

hem ne olmuş ki ben de hala peluş köpeğimle uyuyorum. üzerinde ı love you yazmıyor ama bu bir şey değiştirmez. bu ayıp bişi diğil bi kerem!!!
Razz

not: ben ciddiyim (peluş köpek konusunda)
_________________
the bitch is back.
-xoxo london
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sonja Sodeaux
Slytherin III. Sınıf


Kadın Mesaj Sayısı : 3571
Yaş : 22
Kan Durumu : Melez.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
50/50  (50/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 19:32

ek olaraktan sınıf değil bina başkanıyım
_________________
the bitch is back.
-xoxo london
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Katherine Svetléna Stacéy
Kofti
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 1096
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 20:24

başlık şimdilik kilitlendiği için miray ve benim haberlerimiz yarın yayınlanacak. ^^

bu arada kızlar sizinkiler yine süper olmuş
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Aurelia Seydoux
Slytherin IV. Sınıf
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 779
Yaş : 22
En belirgin özelliği : Sırıtkanlığı! xD
Kan Durumu : Safkan.
Quidditch Konumu : Kovalayıcı.
Asa : Careless Smartest.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 20:44

Katherine Svetléna Stacéy demiş ki:
başlık şimdilik kilitlendiği için miray ve benim haberlerimiz yarın yayınlanacak. ^^

bu arada kızlar sizinkiler yine süper olmuş

Psst! Kilidi açtım, yollayın hemen xD

Herkese yorumlar için çok teşekkür ederiz x)

Not: Düzelttim, artık bina başkanı yazıyor xP
_________________
aslında imzam var ama sen göremiyosun. :A asgfksjgkl
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlary-f164/adrea
Daphney Melinda McQueen
Gryffindor I. Sınıf
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 211
En belirgin özelliği : Ondan Bundan Şundan x)
Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
RP partneri : ..
Kan Durumu : Safkan
Quidditch Konumu : izlemeyi tercih ediyo
Asa : ~ Tehlikeli Mantık ~
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
35/50  (35/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 20:59

Katherine Svetléna Stacéy demiş ki:
başlık şimdilik kilitlendiği için miray ve benim haberlerimiz yarın yayınlanacak. ^^

bu arada kızlar sizinkiler yine süper olmuş

yok canım açtık biz başlığı ben koydum sıra sende.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Katherine Svetléna Stacéy
Kofti
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 1096
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 21:15

ben de gönderdim kilitleyebilirsiniz tekrar ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darcia Fire
Slytherin V. Sınıf


Kadın Mesaj Sayısı : 1447
Yaş : 21
En belirgin özelliği : Şeytani Kişiliği
Savaş Tarafı : -Karanlık Taraf-
RP partneri : Yok
Kan Durumu : SafKan
Quidditch Konumu : Vurucu =)
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   4/5/2009, 21:32

Yine çokk güsl olmuşş...Bayıldmmm...Özellikle Medivh'in odasınaa Pempüşş pempüşş xPPP Bu arada Mızmız Myrtle haberi sankim daha değüşüktüüü???(Haftasonu bi göz atmıştm da...)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   5/5/2009, 14:42

Delacroix Lexié Ixdiór demiş ki:
son zamanlarda hayaletlere fazla yüz veriyorlar Razz

ama en mükemmeli medivh'in odasıydı. hele pijamalarla ayı kısmını okurken gülmekten öldüm ya. SüPeRsİnİz KıZlAr!!!

hem ne olmuş ki ben de hala peluş köpeğimle uyuyorum. üzerinde ı love you yazmıyor ama bu bir şey değiştirmez. bu ayıp bişi değil bi kerem!!!
Razz

not: ben ciddiyim (peluş köpek konusunda)

Katherine Svetléna Stacéy demiş ki:
bu arada kızlar sizinkiler yine süper olmuş

Darsy Fire demiş ki:
Yine çokk güsl olmuşş...Bayıldmmm...Özellikle Medivh'in odasınaa Pempüşş pempüşş xPPP Bu arada Mızmız Myrtle haberi sankim daha değüşüktüüü???(Haftasonu bi göz atmıştm da...)




Çok teşekkür ederiz herkese xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Medivh Dearden
Yaratıcı & DM
Yaratıcı & DM


Erkek Mesaj Sayısı : 1648
Yaş : 35
En belirgin özelliği : Beynini yüzdesel kullanmaması.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
50/50  (50/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   5/5/2009, 14:59

Ben aktarda yatmıorm ya benm kendi evim var hepsi külli yalan Very Happy
_________________
` If I kissed you,
would you cherish that moment?
` If I needed to scream,
would you do it with me?
` If I hugged you,
would you never let go?
` If I needed to go,
would you come with me?
` If I fell for you,
would you catch me?
or just let me hit the pavement?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   5/5/2009, 15:06

Gizli bu oda. Sen saklıyorsun herkesden xP Evde de kalıyorsun, aktarda da xD

*Külli yalan değil xP

Altında *Çarpıtılımıştır yazıyo zaten xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Medivh Dearden
Yaratıcı & DM
Yaratıcı & DM


Erkek Mesaj Sayısı : 1648
Yaş : 35
En belirgin özelliği : Beynini yüzdesel kullanmaması.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
50/50  (50/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   7/5/2009, 10:44

Alttaki yazıyı büyük yazda çarpıtılmış olduğunu herkez anlasın bari Very Happy
_________________
` If I kissed you,
would you cherish that moment?
` If I needed to scream,
would you do it with me?
` If I hugged you,
would you never let go?
` If I needed to go,
would you come with me?
` If I fell for you,
would you catch me?
or just let me hit the pavement?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Aurelia Seydoux
Slytherin IV. Sınıf
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 779
Yaş : 22
En belirgin özelliği : Sırıtkanlığı! xD
Kan Durumu : Safkan.
Quidditch Konumu : Kovalayıcı.
Asa : Careless Smartest.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   7/5/2009, 12:31

Çarpıtılmış olduğu zaten haberin altında yazıyor xD
Yorum için sağ ol xP
_________________
aslında imzam var ama sen göremiyosun. :A asgfksjgkl
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlary-f164/adrea
Gabrielle Sharon Uzumaki
Ravenclaw III. Sınıf


Kadın Mesaj Sayısı : 1142
Yaş : 22
En belirgin özelliği : Zekası.
Savaş Tarafı : Henüz taraf seçmiş değil. Ancak her zaman mantıklı kararı verdiği gibi, bunda da uygun kararı verecek.
RP partneri : BKK. Biru&Bill.
Kan Durumu : Safkan.
Quidditch Konumu : Kaleci.
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
47/50  (47/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   7/7/2009, 18:14

Okuduğum kadarıyla beğenmiş bulunmaktayım.. Ellerinize sağlık.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlar-f164/gabrie
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   7/7/2009, 18:20

Teşekkür ederiz. Yarına kadar senin haberini de yazmış olurum. xP
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Jacqueline Desireé Schult
Hufflepuff V. Sınıf
Hufflepuff V. Sınıf
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 1259
Yaş : 23
En belirgin özelliği : Karışık. Farklı o.
Savaş Tarafı : Aslında hayata karşı çok pozitif biri. İnsanlarla iyi geçinen gerektiğinde yardım eden falan, ama Karanlık tarafada ilgi duyuyor, Aydınlık tarafada. Kararsız aslında.
RP partneri : Yok.
Kan Durumu : Melez .
Quidditch Konumu : Kovalayıcı.
Asa : Cross Border
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
50/50  (50/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   14/11/2009, 19:52

Dırdırcı dörtdeki benim hakkımdaki haber süper. Okurken kendimi tutamayıp güldüm. Ellerinize hayal güçlerinize sağlık arkdaşlar.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlar-f164/cornel
Canoros Remus Watson
Ravenclaw IV. Sınıf & Bina Başkanı
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 1757
Yaş : 20
En belirgin özelliği : Pek belirgin olmaması diyelim
Savaş Tarafı : Evet hala raf raf xD bir yıl oldu mu demeliyim sanırım
RP partneri : Ay-sun
Aysun Vaysun
Aygüneş (güneş - ay- yıldız - bulut - dünya - gezegen. İp atlıyolar ya hani xD)
Zidni kısaca
Kan Durumu : A- Rh
Quidditch Konumu : Arayıcı
Asa : Black İce
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   14/11/2009, 19:54

Süperdiii xD Benim haberi de heyCan'la bekliorum xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlary-f164/canor
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   14/11/2009, 19:54

Beğenmenize sevindim. Haber başlıklarını biz editörler buluyoruz bu arada. *kendime pay çıkarmazsam olmaz. xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Canoros Remus Watson
Ravenclaw IV. Sınıf & Bina Başkanı
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 1757
Yaş : 20
En belirgin özelliği : Pek belirgin olmaması diyelim
Savaş Tarafı : Evet hala raf raf xD bir yıl oldu mu demeliyim sanırım
RP partneri : Ay-sun
Aysun Vaysun
Aygüneş (güneş - ay- yıldız - bulut - dünya - gezegen. İp atlıyolar ya hani xD)
Zidni kısaca
Kan Durumu : A- Rh
Quidditch Konumu : Arayıcı
Asa : Black İce
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
45/50  (45/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   14/11/2009, 20:33

xD Benimki de süper olmuş süpersiniz Dırdırcı Editörleri da taaaa xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlary-f164/canor
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   15/11/2009, 12:59

Teşekkür ederiz. ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Ruslan Ilya Vyaçeslav
Dükkan Sahibi & İblis
Dükkan Sahibi & İblis
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 347
Yaş : 35
En belirgin özelliği : Yaşıyor olması...
Savaş Tarafı : Savaşma seviş.
RP partneri : Evli
Kan Durumu : -Safkan-
Quidditch Konumu : Öğrenciliğimin Son İki Yılını Kaptan Olarak Geçirmiştim Sanırım
Asa : Cold Phoenix-Kullanmıyorum ama...
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
41/50  (41/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   20/11/2009, 16:37

züpper olmuş Very Happy
_________________
Özenti Arda
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   20/11/2009, 16:40

London Kristen Quixie demiş ki:
Teşekkür ederiz. ^^
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Euterpe Androméda Quarius
Slytherin III. Sınıf
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 1136
Yaş : 22
En belirgin özelliği : Azıcık benmerkezci tembelin teki.
Savaş Tarafı : çıkarcı xP
RP partneri : Adı ayna olan nesnenin karşısına geçtiğimde karşıma çıkan o kişiye aşığım..
Kan Durumu : Gayet kırmızı, galiba..
Quidditch Konumu : Dedikoducu.. Milletin eli işteyken gözü oynaşta olan.
Asa : Self-sentrıd acrimoni * yemek yediğim çubuklarımı saymazak..
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
48/50  (48/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   20/11/2009, 17:03

Evet, teşşekkür ederiz (:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://dementorskiss.rpg-boards.com/karakter-kartlary-f164/euro-
Sheila Rebecca Ixdiór
Ravenclaw IV. Sınıf
Ravenclaw IV. Sınıf
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 1559
Yaş : 23
Savaş Tarafı : bye
RP partneri : bye
Kan Durumu : bye
Quidditch Konumu : bye
Asa : bye
Ruh Hali :

Seviye
Rpg Gücü:
41/50  (41/50)

MesajKonu: Geri: Yorumlarınız.   25/11/2009, 22:51

Safkanım ben safkanım.

Bunda koptum zaten. Favorim bu fakat hepsi müthiş.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Yorumlarınız.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Dementor's Kiss :: Son Dönem :: Rpg Out -
Yetkinforum.com | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Haberleşme | Suistimalı göstermek | Bir blog yaratın